HairWeave begon in Nederland in 2005. Het is een snel groeiend bedrijf in de hairextention branch. Het HairWeave concept is afkomstig van een oud Afrikaanse weeftechniek. Het was een systeem dat toegepast werd op de sterke zwarte haren van de Afrikaanse vrouwen. Helaas was dit systeem niet geschikt voor de vaak kwetsbare en dunne haren van Europese vrouwen. 

HairWeave heeft daarom een techniek ontwikkelt dat niet schadelijk is voor het eigen haar. Het haar breekt niet af in tegenstelling tot andere technieken. Men is zo lovend over deze techniek dat het zelfs voor een deel wordt vergoed in Scandinavische gezondheidszorg.

Nu kunnen ook mensen die fijn en broos haar hebben, kiezen voor volume en/of haarverlenging. Door de hoge kwaliteit van de trenzen van HairWeave International kunnen deze meerdere malen herbruikt worden, behoud het haar zijn glans en kan het aangebrachte haar zonder problemen geföhnd en gestyled worden.

Toonaangevende stylistes in de modewereld zijn laaiend enthousiast over zowel het vakmanschap, de haarvriendelijkheid van de methode alsmede de onderscheidende hoge kwaliteit van het haar. Veel (bekende) Nederlandse vrouwen hebben de weg al naar ons gevonden en willen nooit meer iets anders. 

Deze speciale haartechniek zorgt dat het natuurlijk aanvoelt en het geen overbelasting voor het eigen haar en de hoofdhuid vormt. Ook het plaatsen en het omhoog zetten van de trends vindt plaats in een zeer kort tijdsbestek (vaak binnen het uur). Geen uren meer kwijt zijn, wat enorm aanspreekt bij de hedendaagse klant. 

De originele HairWeave weave heeft een zeer hoog knopdichtheidgehalte per cm en is in vele kleurschakeringen te verkrijgen en kunnen worden herbruikt.

 

© 2018 - 2020 HairWeave.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel