Haarstukken / V-parts

THINK BIG!

Bovenop jouw hoofd ook altijd volume willen hebben? Waar extensions niet kunnen komen zonder dat het zichtbaar is. De V-part vervult al je dromen en meer.

Wil jij ook een dag of een avond een big hair kapsel hebben maar niet jouw eigen haar teveel willen touperen? Lekker in de zomervakantie in het water duiken zonder je zorgen te hoeven maken dan je extensions in de knoop raken? Maar wel 's avonds er top uit willen zien? Met dat als uitgangspunt introduceert Hairweave met trots dan

nu ook de de V-part. Een haarstukje dat niet van echt te onderscheiden is, makkelijk te bevestigen is, heel stevig zit en niet schadelijk is voor het eigen haar.     

De grootste angst die vrouwen hebben met dragen van een haarstukje is dat je het ziet. Dat het je niet eigen wordt. Daarom hebben wij bij het ontwerpen van de V-part hier heel veel zorg aan besteed. Het voldoet aan alle eisen: onzichtbaar, voluminueus, niet schadelijk, te stylen,

te fohnen, te verven en topkwaliteit haar. En mocht je de V-part met een beetje uitgroei willen hebben om het nog natuurlijker te willen laten lijken is dat geen probleem.

De V-part bevestig je tussen jouw eigen haar. Met een paar clips in heb je in een handomdraai volume bovenop je hoofd. Door de V- scheiding aan de voorkant, is het vooraanzicht jouw eigen haar. Hierdoor zie je niet dat je een haarstukje in hebt. De knoopdichtheid  (het volume) van het haar kan jezelf bepalen. Van heel veel volume of gewoon net iets meer. In de tv, fashion en -beauty branche, bij vele sterren, modellen, bekende vloggers is het haarstukje niet meer weg te denken.   

  

 

Voorbeeld van YouTube-video Haarwerk plaatsen

 

 

Why look good, when you can look great.

                                                                                    

      

   

 

 

per pagina
per pagina
© 2018 - 2021 HairWeave.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel