Navigatie

V-parts

Think big. Geïnspireerd door vrouwen met volumineuze kapsels zoals in de jaren 60.

Wil jij ook een dag of een avond een big hair kapsel hebben maar niet jouw eigen haar kapot willen touperen ? Wil je lekker in de zomervakantie in het water willen duiken zonder je zorgen te hoeven maken dan je " extensions"  in de knoop raken ? Maar wel 's avonds er top uit willen zien ?  Met dat als uitgangspunt is Hairweave met haar fabrikant aan de slag gegaan. Met trots introduceert Hairweave dan nu ook de de V-part. Een haarstukje dat niet van echt is te onderscheiden, makkelijk te bevestigen is, heel stevig zit en niet schadelijk is voor het eigen haar.

De grootste angst die vrouwen hebben met dragen van een haarstukje is dat je het ziet. Dat het je niet eigen wordt. Daarom  hebben wij Bij het ontwerpen van de V-part hier heel veel zorg aan besteed. En het resultaat mag er zijn.. Het voldoet aan alle eisen die we hadden zoals:  onzichtbaar, heel voluminueus, niet schadelijk, te stylen, te fohnen, te verven en topkwaliteit haar..En mocht je de V-part  met een beetje uitgroei willen hebben om het nog natuurlijker te willen laten lijken is dat geen probleem.

Bevestingsmethode:Met een puntkam maak je boven op jouw hoofd een V- scheiding in jouw haar. Vervolgens bevestig je de V-part aan jouw eigen haar . Als laatst kam je jouw eigen haar  van de V-scheiding er overheen. Doordat de scheiding en het voor aanzicht jouw eigen haar is zie je niet dat je een haarstukje in hebt. De V-part  wordt als het ware tussen jouw haar bevestigd. Met dit haarstuk heb je in een hand omdraai heel veel  meer volume BOVENOP je hoofd. Door de hoge kwaliteit van het haar, kan de V-part maanden/ jaren lang mee. Het kan gestyled ,geföhnd en ( donkerder ) geverfd worden.

Bij vele sterren, modellen, bekende vloggers wereldwijd is het haarstukje niet meer weg te denken. Why look good, when you can look great. 

Hairweave heeft  V-parts in standaard kleuren,  maar ze kunnen ook op maat gemaakt worden.

Ben je geinteresseerd ? kom dan een keer vrijblijvend langs en ervaar het zelf. 

© 2018 - 2019 HairWeave.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel