Trainingen & Techniek

Trainingen:

Hairweave deelt graag haar kennis en ervaring met jou. Wil jij leren hoe je het perfecte vlechtje moet maken en hoe jij daarna de weave plaatst? 

Een kappersachtergrond is niet nodig.
Wij bieden een dagopleiding om het hairweaven te leren. Onze cursus bevat: Theorie, een starterspakket om gelijk na de cursus van start te gaan,  heel veel oefenen, we bespreken de meest voorkomende fouten en hoe je die kan oplossen in de praktijk. Ook na de cursus kun je altijd contact opnemen voor vragen of informatie. Om het maximale uit de cursus te halen wordt de mini opleiding in kleine groepjes of indien gewenst 1 op 1 uitgevoerd.

Extra info:

Kosten: € 350,00 p.p. inclusief een starterskit ter waarde van € 89,95

De starterskit bestaat uit o.a. vlechthaar in 2 kleuren, elastiek in 2 kleuren, 2 trenzen in 2 kleuren, garen in 2 kleuren, 3 naalden en een kleurenring.

De cursus kan zowel in onze vestiging gegeven worden als in een salon op locatie. De precieze tijd wordt met de cursist afgesproken maar zal gemiddeld 6 uur in beslag nemen.

De cursusdag bestaat uit:

Kennismaking - Theorie - Praktijk - Pauze en lunch - Theorie - Veel voorkomende fouten herkennen  - Praktijk.

De hairweave methode is één van de meest haarvriendelijke en natuurlijke manieren van haarverlening en/of haarverdikking. We hopen dat wij ons enthousiasme kunnen overbrengen op jou zodat we samen nog meer vrouwen kunnen helpen zich vrouwelijker te voelen met net dat beetje extra haar!

 

 

 

© 2018 - 2020 HairWeave.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel